Magic: The Gathering – Godzilla Kaarten

Eigenlijk om de (x) weken/maanden springt het idee in mijn hoofd om Magic: The Gathering the verzamelen. Tot vorige week is het nog nooit gebeurt, waarom? Ik heb werkelijk waar geen flauw idee.

Als ik iets mag bedenken zou ik zeggen het geld! Zoals je wellicht weet heeft Magic op het moment een grote berg aan sets en andere producten, wat zou ik überhaupt moeten gaan verzamelen in deze grote berg van opties?

Hier kwam dus vorige week verandering in. Er is een product genaamd Secret Lair. Dit product maakt nu een uitstap naar The Walking Dead en heeft dus kaarten met onder andere Walking Dead karakters en/of zombies. Toen bedacht ik me. Nog niet zo heel lang geleden was er in Magic ook een soort special van Godzilla thema kaarten.

Volgens mij zijn deze thema kaarten geen Secret Lair, maar wilde graag delen dat ik toch een klein voetstuk heb kunnen vinden om toch te beginnen. MTG is voor mij heel erg indrukwekkend en veel mogelijkheden, maar heb toch iets kunnen vinden dat mijn interesse raakt en ik voor wil gaan.

Ik heb besloten om eerste deze 19 kaarten bij elkaar te krijgen en dan kijk ik wel verder vanaf dat punt ( het begin is gemaakt in ieder geval ). Op dit moment heb ik er 13 en natuurlijk komen nu dan ook de duurdere kaarten van gemiddeld 20€ per kaart. Deze zal ik dan komende tijd in de gaten houden en natuurlijk ook de status delen met jullie.

Hoe zijn jullie begonnen met spelen of verzamelen en met welk product? Laat het weten in de comments.