Deze trading card game is nog niet uitgebracht in Europa en we gaan al over naar een unlimited print van de eerste twee series Welcome to Rathe en Arcane Rising.

Aangezien Flesh and Blood is ontworpen met de verzamelaar in gedachten is het wel een logische stap. Hiermee worden deze eerste kaarten dus gelijk meer waard en een stuk schaarser. Dit geld al helemaal voor Europa omdat deze twee first edition sets nooit het daglicht hebben gezien tenzij, je deze heb laten importeren vanuit het buitenland. Zo heb ik op het moment wat first edition boosterboxen van Arcane Rising liggen en heb ik ook nog first edition kaarten van Crucible of War.

Buiten de markering op de box en boosterpacks, verbeteringen van kleur, templating en text is het grote verschil dat in de unlimited print geen Cold Foils meer te vinden zijn. Al de kaarten die in de eerste print dus waren voorzien van cold foild zijn nu veranderd naar rainbow foil.

Wat hebben wij aan deze info als de TCG hier nog niet uit is?

Nou heel simpel. Dit is ook gelijk de release van Flesh and Blood TCG in Europa! Laatst hebben ze bekend gemaakt dat Asmodee een van de grote distributeurs binnen Europa dit product zal dragen, ik hoop dan ook heel erg dat meer lokale bedrijven dit spel op hun radar krijgen en we zo een betere verspreiding krijgen van speel mogelijkheden in Nederland in tegenstelling tot andere card games.

Leuk allemaal, maar wanneer kunnen wij het dan verwachten?

Geduld is een schone zaak word wel eens gezegd. Nou gelukkig hoef je niet lang meer te wachten! De verwachting is de winkels Flesh and Blood kunnen verkopen vanaf 24 oktober 2020 ( Welcome to Rathe ) en 13 november 2020 ( Arcane Rising ) die dan vervolgens ook weer gevolgd word door een ulimited print van Crucible of War.

Bron: fabtcg.com